Tilan esittely

 

Kotipihantila on 8 hevosen tila, Pohjois-karjalassa Kiteen Juurikassa.

Tilamme tuottaa hevosharrastepalveluita kaikille hevosista kiinnostuneille.

Palveluidemme pääpaino ja ideologia on tutustua hevosiin kokonaisvaltaisesti.

Kaikki lähtee hevosiin tutustumisesta. Ymmärtämällä hevosen lajityypillisen käyttäytymisen ja tarpeet.  Hevosten hoitamisesta ja käsittelystä, lempeän hevostaidon avulla. Kaikki hevosemme ovat omanlaisia yksilöitä, joihin tulee tutustua.

Hevosten varustaminen oikeanlaisilla ja turvallisilla varusteilla. Varusteiden huoltamista unohtamatta.

Ratsastuksessa ja ajossa pyrimme saumattomaan hevosen ja ihmisen väliseen yhteistyöhön.  Mahdollisimman pienin avuin, hyvässä tasapainossa, jotta työskentely olisi molemmille mieluisaa ja kivaa. Ratsastustunneilla tuntiemme sisältöön kuuluu myös ratsastajan tasapainon kehittäminen.


Tilallamme pääset harrastamaan rennosti, omaan tahtiin, nauttien hevosten läsnäolosta sekä turvallisesti. Meillä voit harrastaa yksin, kaverin tai perheen kanssa.


Ohjaajina toimivat Virpi Hakulinen kotipihantilan yrittäjä. Virpi on Green care hevostoimijapainotteinen luonto-ohjaaja, hevoskerho-ohjaaja ja hänellä on pitkä hevostausta. Virpi on myös palvelusetelituottaja.

Sekä Jenna Kinnunen, joka toimii tilalla oman op kevytyrityksen kautta. Suorittanut hevostalouden perustutkinnosta hevostenhoito ja huolenpito sekä ravi ja ratsastus. Pitkä hevostausta.

 Tilamme hevoset ovat kengättömiä ja asustavat pihatossa sekä orit isoissa kylmäkarsinoissa/vasta valmistuneessa tallissa. Asiakaskäytössä toimivia hevosia koulutetaan, käsitellään, sekä läpi ratsastetaan myös tuntien ulkopuolella taataksemme toimivat ja turvalliset hevoset asiakkaillemme.

Tilamme ympäristö koostuu isosta talli rakennuksesta, jossa on talli, pesupaikkaa remontissa, orien karsinat, heinäsäilytystilat, pihatto, hevosten hoitopaikat sekä varustehuone. Asiakkaitten käytössä on myös ulko WC.

Tunnit järjestetään pääasiassa isolla valaistulla kentällä.

Tilamme rakennuksia ja tiloja remontoidaan/parannellaan pikkuhiljaa.


Toivotamme kaikki tervetulleiksi tilallemme sekä mukavia hevoshetkiä!🐎Kommentit